DOOR is er voor en namens telers met passie

DOOR Partners

Coöperatie DOOR

DOOR is een professionele coöperatie van en voor vruchtgroentetelers. Met ruim 40 leden en in totaal meer dan 520 ha glas hebben we invloed in de markt. Via exporteurs en serviceproviders vinden onze producten hun weg naar de retail en foodservice in heel Europa en daarbuiten. Wij ontzorgen door het bieden van professionele ondersteuning op belangrijke terreinen. De focus van DOOR ligt op verkoop, marketing en innovatie. Onze verkoopdochter DOOR Partners BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van onze trostomaten, (zoete punt) paprika’s, aubergines, snackgroente en komkommers.

DOOR is het House of The Leading Brands in vruchtgroente.

Voor de klant betekent dit dat de merken van DOOR staan voor superieure kwaliteit. Maar ook dat de merken veel investeren in het verkennen van de vraag uit de markt. Door met elkaar in gesprek te zijn. vergroten we samen de markt voor onze producten, delen we creatieve ideeën en profiteren we van nieuwe kansen.

Voor de leden betekent dit dat zij de mogelijkheid hebben om onder de vlag van DOOR hun merkidentiteit te behouden en verder uit te bouwen. DOOR is daarbij ondersteunend en biedt een platform om ervaringen en kennis tussen de diverse merken te delen.

DOOR ontzorgt haar leden door basistaken als Financiën, ICT, Voedselveiligheid en HRM centraal en professioneel te organiseren. DOOR helpt de aanwezige kennis nadrukkelijker naar voren te brengen en het collectief sterker te maken.

DOOR kijkt ook naar de toekomst. Welke ontwikkelingen, zaken en markten zijn interessant voor onze productgroepen? Wij nemen het voortouw als het gaat om
(door)ontwikkeling van ons merkportfolio. Doel is het sterk houden en nog sterker maken van de merken.

DOOR is dé aanjager en ontwikkelaar van plannen en strategieën en activiteiten gericht op het ondersteunen en optimaliseren van de merken. Dit creëert een nieuwe manier om producten in de markt te zetten. En zorgt voor meer onderscheidend vermogen.

Waarom DOOR

DOOR is voor retail de deur naar de bron. Voor de telers is DOOR de deur naar de retail. Samenwerken met DOOR betekent samenwerken met productspecialisten.

Iedere dag streven wij naar kwaliteit van het hoogste niveau, niet alleen op het gebied van teelt, maar in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

DOOR investeert in samenwerking in de keten. Met een onafhankelijke positie in de markt zijn wij vrij in de keuze van onze ketenpartners. Deze keuze leidt tot langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Doen wat we zeggen en blijvend van waarde zijn, vinden we belangrijk.

We laten dit zien door het leveren van hoogwaardige producten, het delen van kennis en het verkennen en gezamenlijk benutten van kansen.

Nieuws

Voedselverspilling tegengaan met 3D food printing?

x

DOOR en Oceanz onderzoeken 100% productgebruik

› lees meer 05/07/2018

DOOR viert 5-jarig jubileum

x

In 5 jaar uitgegegroeid tot toonaangevende vruchtgroentespecialist onder glas

› lees meer 03/07/2018

Mondial en Prominent samen verder

x

samenwerking om klant optimaal te bedienen

› lees meer 28/06/2018

Meer informatie over ons?

› Contact