Coöperatie DOOR

DOOR is een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met 40 ondernemers en circa 570 hectare glas hebben we invloed in de markt. De focus van DOOR ligt op verkoop, marketing en innovatie. Via exporteurs en service providers vinden onze producten hun weg naar de Retail en foodservice in heel Europa en daarbuiten. Wij ontzorgen door het bieden van professionele ondersteuning op belangrijke terreinen. Onze verkoopdochter DOOR Partners BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van onze tomaten, (zoete punt) paprika’s, aubergines en komkommers.

Als klant van DOOR doet u zaken met dé bron. Naast een standaard vruchtgroente assortiment, leveren wij een breed scala aan specialties. Onze merken investeren in category management, Trade marketing en ketenmanagement. Productinnovaties volgen elkaar in rap temp op, waardoor er altijd een onderscheidend product in het schap voorhanden is.

Het DOOR-label geeft u de garantie dat u zaken doet met de BRON en veilige, duurzame producten koopt, geproduceerd met minimale milieudruk. De focus van DOOR ligt op verkoop, marketing, innovatie en duurzaamheid.

Als lid van DOOR bent u onderdeel van een groep ondernemende telers, die elkaar gelijkwaardig behandelen, inspireren en samenwerken. Het telersbelang staat voorop en er is ruimte voor ieders eigen productmerk en –identiteit. De merken worden door gespecialiseerde verkoop- en marketingteams in de markt gezet, waardoor het maximaal haalbare uit de markt wordt gehaald.

Markt en schapkennis

Productspecialisten ontwikkelen producten en concepten die bij een retailer passen.

› lees meer

Innovatief product

Onze merken investeren in productinnovatie en het ontwikkelen van nieuwe concepten

› lees meer

Samen de markt vergroten

We delen creatieve ideeën, ontdekken nieuwe kansen en praten met retailers over het vergroten van de markt.

› lees meer

Altijd vers product

Het geoogst product staat binnen 24 uur verpakt in de gewenste verpakking klaar voor verlading.

› lees meer

Voedselveiligheid

Wij garanderen voedselveilige producten door alle gewasbeschermingsactiviteiten onder strikt protocol uit te voeren.

› lees meer

Duurzaam geteeld

Wij zetten voortdurend stappen om het milieu te ontlasten door verstandig om te gaan met energie, water, middelen en 100% gebruik.

› lees meer
Duurzaam geteeld

Duurzaam geteeld

DOOR is op weg naar volledige duurzame productie. Wij zetten voortdurend stappen om het milieu te ontlasten door verstandig om te gaan met energie, water, middelen en 100% gebruik.

› lees meer
Jeugdeducatie FETfit

Jeugdeducatie FETfit

Kinderen al op jonge leeftijd vertellen over gezonde voeding en ze stimuleren om te bewegen is belangrijk. Speciaal voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 is daarom een speciaal lespakket samengesteld. Met het DOOR educatieprogramma FETfit – dat staat voor Fietsen, Eten en Tuinbouw – leren kinderen op een speelse wijze gezonder te leven.

› lees meer

Nieuws

Prominent viert 25 jaar samen ondernemen

x

Prominent viert 25 jaar bestaan

› lees meer 30/06/2020

Flowerboostchallenge

x

Prominent neemt uitdaging aan

› lees meer 19/03/2020

Maatregelen Corona-virus

x

Informatie over de genomen maatregelen op de bedrijven binnen DOOR

› lees meer 18/03/2020

Meer informatie over ons?

› Contact